Мерки и активности на Владата за справување со корона вирусот (02.04.2020)

Заклучоци на Владата на Република Северна Македонија во врска со превземените мерки и активности за превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус). Мерките можете да ги погледнете на следниов линк. 

http://mon.gov.mk/index.php/2014-07-23-14-03-24/vesti-i-nastani/3122-16

Pin It

Печати   Е-пошта