Oглас за запишување ученици во прва година во учебната 2020/2021 година.

Објавен е огласот за запишување ученици во прва година во учебната 2020/2021 година.  Во Општинското средно училиште "Мирко Милески" - Кичево, за учебната 2020/2021 година ќе се запишат:

 

 

Pin It

Печати   Е-пошта