Формулар - пријава за упис во средно училиште во учебната 2020/2021

Формуларот - пријавата за упис во I година во средните училшта во учебната 2020/2021 која треба да ја испечатите, да ја пополните и да ја донесите во училиштето на денот од уписите, можете да ја превземите на

МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

ТУРСКИ ЈАЗИК

Pin It

Печати   Е-пошта