Промотивен спот за ОСУ "Мирко Милески"

Промотивен спот за ОСУ "Мирко Милески"

Во продолжение погледнете го промотивниот спот за ОСУ "Мирко Милески" - Кичево изработен од ученици во нашето училиште.

Pin It

Печати   Е-пошта