Прослава на Денот на Св. Кирил и Св. Методиј

Previous Next

Традиционално, како и секоја година, професорите од ОСУ "Мирко Милески" - Кичево го прославија 24-ти Мај - Денот на сесловенските просветители Св. Кирил и Св. Методиј со литургија во соборниот храм "Св. Петар и Св. Павле" во Кичево.

Pin It

Печати   Е-пошта