Традиционална прослава на матурантите (галерија)

Previous Next

Како и секоја година матурантите од ОСУ "Мирко Милески" со песни и со ора во дворот на училиштето, плоштадот и по улиците на Кичево го прославуваат крајот на наставната година и нивното школување во нашето училиште.

На сите матуранти колегијумот при ОСУ "Мирко Милески" им посакува добар помин на матурската вечер, успех на матурските испити, и успех во понатамошната кариера. 

Pin It

Печати   Е-пошта