Василичарски коктел 2020

Previous Next

Традиционално, како и секоја година, и во 2020 год. колегите од ОСУ "Мирко Милески" - Кичево со коктел го одбележаа празникот Василица. Коктелот беше во организација на училиштето и кумовите Тања Ристеска, Славица Милошеска и Зоран Стефаноски. Честитки и до новите кумови Виолета Костеска, Соња Атанасоска и Јован Митрески. Колективот при ОСУ "Мирко Милески" на сите ви посакува среќна и успешна 2020 година.

Pin It

Печати   Е-пошта