Хемиски-лабораториски техничар
Бесплатно

Хемиски-лабораториски техничар

Хемиски-лаборантски техничар се изучува 4 години и се учи на македонски наставен јазик
  • IV СтепенСтепен на образование
  • Хемија и технологијаОбразовен профил
  • Бесплатно
  • 19 Jan, 2019Рок за запишување

 

Ви требаат дополнителни информации?

Како да се запишам?

Првиот уписен рок во училиштето е вообичаено во втората половина на месец Јуни, вториот уписен рок е кон крајот на Јуни или почетокот на Јули, а третиот уписен рок е во втората половина на Август. Точните датуми се во зависност од годишната програма на Министерството за образование и наука. За дополнителни информации пред уписите проверете на огласните табли на училиштето или на веб-страницата.
1

Информирајте се навремено.

2

Одберете ја соодветната струка.

3

Запишете се.